Η Rent a Van Thessaloniki με την πολυετή εμπειρία της στην ενοικίαση φορτηγού, έχει τις κατάλληλες προτάσεις για κάθε είδους ανάγκη.

Σε περίπτωση που κάποιος χρειάζεται για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα ένα μεγάλο επαγγελματικό van για μεταφορές μεγάλων αντικειμένων, η Rent a Van Thessaloniki διαθέτει έναν μεγάλο στόλο για την κάλυψη όλων των αναγκών.

Το Ford Custom L2H2, με τη μεγάλη του καρότσα, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εκείνον που θέλει να μεταφέρει πολλά και μεγάλα αντικείμενα και να καλύψει τις ανάγκες είτε ιδιώτη είτε επαγγελματία.

Το συγκεκριμένο επαγγελματικό αυτοκίνητο μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 1.000 κιλών. Αυτό, σε συνδυασμό με τις διαστάσεις της καρότσας (Μ: 2.92 – Π:1.77 Υ: 1.78), λύνει τα χέρια στον υποψήφιο οδηγό του, αφού μπορεί να μεταφέρει από ογκώδη αντικείμενα μέχρι… ολόκληρο νοικοκυριό, σε περίπτωση μετακόμισης.

Το Ford Custom L2H2 είναι εξοπλισμένο με πετρελαιοκινητήρα 2.000 κ. εκ. ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο μεγάλος κινητήρας υπόσχεται πως το επαγγελματικό van της Ford δεν θα τα βρει σκούρα ακόμη κι αν φορτωθεί με το μέγιστο βάρος που μπορεί να μεταφέρει.

Η συγκεκριμένη έκδοση του επαγγελματικού φορτηγού διαθέτει τρεις θέσεις καθώς επίσης και κλιματισμό.

Για όποιον λοιπόν αναζητά ενοικίαση επαγγελματικού van για να μεταφέρει μεγάλα και βαριά αντικείμενα, η Rent a Van Thessaloniki διαθέτει άμεσα το Ford Custom L2H2, ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο που είναι άξιος συνεργάτης στις μεταφορές.

Γιατί να επιλέξετε την Rent a Van Thessaloniki

Η Rent a Van Θεσσαλονίκη, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο ενοικίασης φορτηγών, είναι προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες της αγοράς.

Διαθέτοντας πλήρως ανανεωμένο στόλο φορτηγών κλειστού ή ανοιχτού τύπου, η Rent a Van Θεσσαλονίκη εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες δυνατές προτεινόμενες επιλογές, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Με πολλές επιλογές ως προς τον χρόνο μίσθωσης αλλά και έξτρα παροχές στον επαγγελματία ή τον ιδιώτη που θα την επιλέξει, η Rent a Van Θεσσαλονίκη αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στις μεταφορές ενώ μέσα από τον ιστότοπό τηςπροσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση.

Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει είναι:

  • 24ώρες οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα
  • Ασφάλεια προς τρίτους
  • Τέλη κυκλοφορίας
  • Δημοτικά τέλη
  • Θραύση κρυστάλλων
  • Αντικατάσταση από βλάβη ή ατύχημα

Η Rent a Van Θεσσαλονίκη είναι από τις οικονομικότερες εταιρείες στον νομό Θεσσαλονίκης ενώ η 30ετής εμπειρία της στην μισθώσεις αποτελεί εχέγγυο για μια άριστη συνεργασία και άψογη εξυπηρέτηση.

van rental Θεσσαλονίκη