makroxronies-misthosis-rent-a-van-thessaloniki

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

Στα επαγγελματικά φορτηγά ωφεληθείτε από τα προνόμια της μακροχρόνιας μίσθωσης των επαγγελματικών φορτηγών τύπου van ή καρότσας στις πιο οικονομικές τιμές για εταιρείες και επαγγελματίες.

Οι πολυετής εμπειρία μας σας εγγυάται συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές σε όλα τα φορτηγά μας.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Τι είναι η Μακροχρόνια μίσθωση η αλλιώς “Χρονομίσθωση”

Η χρονομίσθωση είναι μια πρακτική και οικονομική λύση με πολλά οφέλη για όποιον χρειάζεται ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο η Φορτηγό βαν, για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε είναι ιδιώτης είτε επαγγελματίας.

Με την Χρονομίσθωση ο μισθωτής απαλλάσσεται οριστικά από πολλά έξοδα και έννοιες όπως ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, συντήρηση, μεταπώληση, κλπ.
Δίνει την δυνατότητα στον μισθωτή να επιλέξει τη μάρκα, μοντέλο του επαγγελματικού  αυτοκινήτου – φορτηγό βαν, ανάλογα με τις ανάγκες του και κατά την λήξη του συμβολαίου χρονομίσθωσης να το εξαγοράσει. Επίσης έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ακόμα και καινούριο αυτοκίνητο με συγκεκριμένο εξοπλισμό εάν το επιθυμεί.

Σε ποιον απευθύνεται

Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς το ποιος μπορεί να εκμισθώσει ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο – φορτηγό βαν με χρονομίσθωση. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προνόμια της χρονομίσθωσης είτε είστε ιδιώτης (φυσικό πρόσωπο) είτε είστε επαγγελματίας (νομικό πρόσωπο) με εταιρεία οποιασδήποτε μορφής ή απλά ελεύθερος επαγγελματίας.

Τί καλύψεις έχει η Χρονομίσθωση

Καλύψεις και παροχές που περιλαμβάνονται στη χρονομίσθωση μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία εκμίσθωσης.

Οι καλύψεις που παρέχει η Rent a van Thessaloniki είναι οι εξής:

  • Τέλη κυκλοφορίας για όλα τα έτη της σύμβασης
  • Μεικτή ασφάλιση με καλύψεις: ίδιες ζημίες του αυτοκινήτου, αστική ευθύνη, ολική και μερική κλοπή, πυρκαγιά, φυσικά φαινόμενα και θραύση κρυστάλλων
  • 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα
  • Συντήρηση του οχήματος σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία καθώς και κάλυψη οποιασδήποτε άλλης απρόβλεπτης μηχανικής βλάβης ή ζημίας
  • Αντικατάσταση ελαστικών ανά 40.000χλμ.
  • Αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος

Γιατί συμφέρει η Χρονομίσθωση

Η αγορά ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου μπορεί να είναι επίπονη, κουραστική και πολλές φορές «εκνευριστική» διαδικασία.

Η απόκτηση ενός ή περισσοτέρων επαγγελματικών αυτοκινήτων – φορτηγών βαν με Χρονομίσθωση μέσω της Rent a van Thessaloniki, σας εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα:

  1. Διατήρηση διαθέσιμων κεφαλαίων και ρευστότητας, καθώς η μοναδική εκταμίευση που απαιτείται αφορά την πληρωμή μηνιαίων μισθωμάτων.
  2. Βελτίωση της λογιστικής εικόνας της εταιρίας σας, καθώς αυτή δεν επιβαρύνεται με παγιοποιήσεις.
  3. Τα μισθώματα αναγνωρίζονται ως λειτουργικές δαπάνες και εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα της επιχείρησης σας, δίνοντάς σας σημαντικά φορολογικά οφέλη και φορολογικές απαλλαγές.
  4. Ελεγχόμενο κόστος, καθώς στα μισθώματα συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα κίνησης του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της μίσθωσης (service, τέλη κυκλοφορίας, ελαστικά, ασφαλιστική κάλυψη, οδική βοήθεια, κτλ)
  5. Μεικτή ασφάλιση, ολική και μερική κλοπή, θραύση κρυστάλλων, πλήρης συντήρηση και επισκευές ζημιών σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης, αντικατάσταση τον οχημάτων (για όσο χρόνο απαιτεί η επισκευή τους) χωρίς άλλη επιβάρυνση και χωρίς σπατάλη χρόνου.
  6. Δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου μετά τη λήξη της μίσθωσης ή εξαγοράς του σε προσυμφωνημένη τιμή.
  7. Έχετε την δυνατότητα να ανανεώνετε το στόλο σας σε τακτικά χρονικά διαστήματα

Ξεχάσετε τις έννοιες και τα άγχη στην περίπτωση της Χρονομίσθωση καλώντας μας στο :

+30 2310 250734