Ημερήσια Μίσθωση Επαγγελματικού Φορτηγού Βαν

Ημερήσια Μίσθωση Επαγγελματικού Φορτηγού Βαν

Ενδιαφέρεστε για Ημερήσια Μίσθωση Επαγγελματικού Φορτηγού Βαν ;

Είστε ιδιώτης και χρειάζεστε ένα μικρό, μεσαίο ή και μεγάλο φορτηγό τύπου βαν (έως 3,5 τόνους) που δεν χρειάζεται επαγγελματικό δίπλωμα;

Είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχείρηση και χρειάζεστε εκτάκτως ένα φορτηγό γιατί προέκυψε φόρτος εργασίας ή το δικό σας έχει βλάβη και δεν θέλετε να μείνει πίσω η δουλειά σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 250734 και θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς των ενοικιαζόμενων φορτηγών τύπου βαν ή ανοιχτό φορτηγό, ψυγείο, γερανό, με ανατρεπόμενη καρότσα.

Για τους φοιτητές και όλους τους ιδιώτες που μετακομίζουν ή απλά μεταφέρουν πράγματα η ενοικίαση ενός επαγγελματικού Van είναι μια οικονομική λύση.

Δεν χρειάζεται επαγγελματικό δίπλωμα για να μεταφέρετε τα πράγματά σας πρακτικά όπου και όποτε θέλετε.

Στη Rent a Van Thessaloniki μπορείτε να νοικιάσετε ότι μέγεθος φορτηγό χρειάζεστε, την ώρα που το θέλετε και για όσο το χρειάζεστε.

Από μικρό φορτηγό βαν, μεσαίο, έως και μεγάλο έως 3,5 τόνους, κλειστού τύπου ή καρότσα.

Στους φοιτητές μάλιστα μπορούμε να παρέχουμε και οδηγό για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Για τις εταιρείες και τους επαγγελματίες είναι πολλές οι περιπτώσεις που μπορεί να προκύψει μια έκτακτη ανάγκη ενός φορτηγού van ή καρότσας και η ενοικίαση αποτελεί την καλύτερη και οικονομικότερη λύση:

  • Βλάβη στο δικό σας φορτηγό ή η προγραμματισμένη συντήρησή του; 

Επικοινωνήστε με την Rent a Van Thessaloniki πείτε μας τί ακριβώς φορτηγό χρειάζεστε. Eμείς θα σας δώσουμε την πιο οικονομική προσφορά για να αντικαταστήσετε το δικό σας φορτηγό για όσο χρειάζεστε. Μπορούμε μάλιστα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας να σας παραδώσουμε το φορτηγό στο συνεργείο που κάνετε σέρβις το δικό σας.

  • Είναι το επάγγελμά σας εποχικό;

Σίγουρα δεν σας συμφέρει να αγοράσετε επαγγελματικό φορτηγό και να επιβαρύνεστε όλο το χρόνο επιπλέον με το κόστος συντήρησής του. Επικοινωνήστε με την Rent a van Thessaloniki και θα βρείτε το μέγεθος και τον τύπο του φορτηγού που χρειάζεστε για όσες μέρες θέλετε στην πιο οικονομική τιμή.

Είναι πολλοί οι πελάτες μας που δραστηριοποιούνται σε τουριστικά επαγγέλματα, διοργανώσεις μουσικών, θεατρικών και άλλων εκδηλώσεων και άλλα εποχικά επαγγέλματα και επιλέγουν την ενοικίαση φορτηγών από την Rent a van Thessaloniki ως την πιο οικονομική λύση.

  • Προκύπτει κατά καιρούς φόρτος εργασίας και δεν σας αρκεί το δικό σας φορτηγό για να αναλάβετε επιπλέον δουλειές;

Φυσικά και μπορείτε να αναλάβετε επιπλέον δουλειές γιατί η ενοικίαση ενός φορτηγού για μια ή περισσότερες μέρες θα σας λύσει τα χέρια!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξετε το φορτηγό τύπου van ή καρότσα που χρειάζεστε και αξιοποιήστε τον χρόνο σας στο έπακρο με το χαμηλότερο κόστος!

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας επικοινωνήστε με την Rent a van Thessaloniki στο 2310 250734 και μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε φορτηγά τύπου van ή καρότσα, ψυγεία, γερανούς, φορτηγό με υδραυλική πίσω πόρτα, με ανατρεπόμενη καρότσα, μικρά, μεσαία ή και μεγάλα έως 3,5 τόνους, θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς. Το προσωπικό μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό και συνέπεια.